Σελίδες

Τρίτη, 15 Απριλίου 2008

ΤΟ 12ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΑΠΣ

Με μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων Αξιωματικών- μελών της Ένωσής μας πραγματοποιήθηκε το 12ο Συνέδριο-Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Τιτάνια στην Αθήνα.
Στις εργασίες, παρέστησαν και χαιρέτησαν, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθ.Ανδρεουλάκος, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Αθαν.Κοντοκώστας, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ.Ροβλιας και ο Υπευθ. του ΠΑΣΟΚ για τα Σώματα Ασφαλείας κ. Κατερινόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ. Γ. Νάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ.Φωτόπουλος, ο Προεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος κ. Μαργαρίτης, ο Πρόεδρος των Συμβασιούχων Πυροσβεστών κ.Κ. Παπαντώνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εθελοντών Αττικής κ.Ζέρβας καθώς και ο Υπαρχηγός του Π.Σ. κ. Στεφανίδης, ο Γενικός Επιθεωρητής Ν. Ελλάδος κ. Δημητρίου, ο Επιτελάρχης κ. Μιχαλέας, ο Διοικητής Π.Δ.Π.Υ. Αττικής κ. Γεροκώστας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας κ. Μουρατίδης, οι δύο Προϊστάμενοι των κλάδων του Α.Π.Σ. κ Τσελέντης και Βουνάσης καθώς και ο Διοικητής του ΣΕΚΥΠΣ κ. Μαρκαντώνης και ο Διευθυντής της Γ.Γ.Π.Π. Προστασίας κ. Πρέντζας.
Στα πλαίσια του Συνεδρίου παρουσιάστηκε η μεγάλη έρευνα της ΕΑΠΣ για την δασοπροστασία - δασοπυρόσβεση στη χώρα μας.
Τέλος η Γ.Σ. ενέκρινε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του Δ.Σ. για τη διετία 2006-2008, καθόρισε ως ημερομηνία εκλογών την 1 Ιουνίου 2008 και εξέλεξε εφορευτική επιτροπή.