Σελίδες

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2008

ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΣ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα 27 Αυγούστου 2008

Συνάδελφοι

Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια και απογοήτευση των μελών μας για την περιφρόνηση, απαξία, αλλά το χειρότερο για την παρελκυστική πολιτική της μη τήρησης των υπεσχημένων που ακολουθείται από την Κυβέρνηση.
Η καταβολή πλέον του δασικού επιδόματος, έχει μετατραπεί σε σήριαλ, με πλοκή ιστοριών μυστηρίου, καθ΄ ότι, η τμηματική καταβολή του, αποτελεί ένα άλυτο, αλλά θλιβερό μυστήριο.
Μετά από μια σειρά από παρεμβάσεις μας και ενώ διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, ουδέν νεότερο για τη δεύτερη δόση και βέβαια αν συνεχιστεί η ίδια τακτική, η τελευταία του, τη βλέπουμε να συνοδεύει το χριστουγεννιάτικο δώρο.
Η ίδια άλλωστε τακτική-του ταξίματος χωρίς αντίκρισμα- σημειώθηκε και στην «περίφημη» αποζημίωση των 10 πρόσθετων, ανακοινώθηκε μετά τυμπάνων, στις αρχές του θέρους, αλλά αγνοείται ακόμα ο τρόπος εφαρμογής.
Αυτή η τακτική, πέρα ότι δεν συντελεί στην εργασιακή ειρήνη και την ηθική ανάταση των Πυροσβεστών, που μάχονται στα πύρινα μέτωπα, εκθέτει και την φυσική μας ηγεσία, η οποία πήρε την ευθύνη της διαβεβαίωσης και ενημέρωσης μας για τα παραπάνω.
Επειδή δεν θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει προσυνενόηση, με σκοπό την παραπλάνηση και εμπαιγμό των εργαζομένων στο Π.Σ. «τάξε τους, για να δουλέψουν» καλούμε τώρα την Πολιτική και Πυροσβεστική Ηγεσία, να τηρήσουν τις δεσμεύσεις της, πράττοντας το καθήκον τους, όπως εμείς οι Πυροσβέστες, καθημερινά πράττουμε το δικό μας.
Δυστυχώς υπό αυτές τις συνθήκες, είμαστε υποχρεωμένοι, να προχωρήσουμε σε αγωνιστικές δράσεις για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας.
Ο χρόνος και ο τρόπος θα σας γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση, ενώ ήδη το Δ.Σ. της Ένωσής μας, αποφάσισε την συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν ενόψει της Δ.Ε.Θ. τον Σεπτέμβριο.

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ