Σελίδες

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ


Αρ. Πρωτ.:2124 Αθήνα:30-12-2009
Συνάδελφοι
Σε λίγες ώρες μια νέα χρονιά θα ανατείλει. Χρονικό σημείο που σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα, βασισμένο όμως πάνω στις παρακαταθήκες και τις εμπειρίες του πρόσφατου αλλά και του απώτερου ιστορικού χρόνου.
Υποδεχόμαστε το 2010 με τα προβλήματα που κληροδοτούνται, σε ένα ιδιαίτερα σκληρό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από πολύπλευρες επιθέσεις που δέχεται η οικονομική μας κατάσταση, τα εργασιακά μας κεκτημένα και τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα.
Παρ΄ όλα αυτά όμως, με την ωριμότητα και την εμπειρία του συνδικαλιστικού μας φορέα, την μαχητικότητα της δράσης μας και την υπευθυνότητα της φωνής μας, θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, δίνοντας την μάχη για την επίλυση των προβλημάτων μας, αλλά και τη διασφάλιση του επαγγελματικού μας φορέα, ώστε να συνεχίζει με αποτελεσματικότητα να ανταποκρίνεται στον κοινωνικό ρόλο και την αποστολή που έχει αναλάβει από την Πολιτεία να επιτελεί.
Η Ένωσή μας ως ελάχιστο δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης, απέστειλε τις ευχές της στην ηγεσία και στους φορείς με ευχητήριες κάρτες της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών.
Επίσης αντί αποστολής ευχετηρίων καρτών στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και στα μέλη μας, στις 29/12/09 επισκεφθήκαμε τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδιού-Αναρρωτήριο Πεντέλης, προσφέροντας παιδαγωγικό εκπαιδευτικό υλικό και παιγνίδια στους μικρούς φιλοξενούμενους της.
Την πρωτοβουλία αυτή επιτελέσαμε από κοινού με την Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών, καθώς και με το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο και απέστειλε την μουσική μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος, προκειμένου να παιανίσει τα κάλαντα .
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνάδελφους για τις ευχές που απέστειλαν στα γραφεία της Ένωσής μας και να ευχηθούμε σε όλο το πυροσβεστικό και πολιτικό προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος
<Καλή χρονιά με ειρήνη, υγεία και ευτυχία>
Με τιμή για το Δ.Σ.