Σελίδες

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009

H ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ

Σήμερα αργά το απόγευμα, μας ενημέρωσε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στ. Στεφανίδης, ότι ολοκληρώθηκαν τελικά όλες οι διαδικασίες προκειμένου την Δευτέρα να χορηγηθεί στο πυροσβεστικό προσωπικό επιτέλους η οφειλόμενη τρίτη δόση του δασικού επιδόματος, επιβεβαιώνοντας την δήλωσή του, για την χορήγηση του μέχρι το τέλους του έτους.
Από τις παρεμβάσεις και τις επαφές της Ένωσής μας, όλες τις τελευταίες ημέρες, διαπιστώσαμε πράγματι, τις επίμονες προσπάθειες των επιτελικών υπηρεσιών του Α.Π.Σ. να προσπεράσουν τη γνωστή γραφειοκρατία των «θησαυροφυλάκων» του κράτους που ως συνήθως αντιμετωπίζουν με λογιστική συλλογιστική τις οφειλές για την υπερεργασία μας.
Τελικά σήμερα παραμονές πρωτοχρονιάς και με κίνδυνο τα οφειλόμενα χρήματά μας να τοποθετηθούν στις καλένδες της χρονιάς που φεύγει, κατορθώθηκε ύστερα από συνεννοήσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υ.Προ.Πο. και προσωπική εποπτεία του κ. Αρχηγού, να συντονιστεί το σύστημα και να εξασφαλιστεί η χορήγηση της εξόφλησης του θρυλικού πλέον δασικού επιδόματος.
Όταν η πολιτεία θέλει τελικά μπορεί να είναι φερέγγυα. Αυτή η τελευταία ενέργεια της, για τη χρονιά που φεύγει, ας είναι το χαρακτηριστικό της για τη χρονιά που έρχεται.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ