Σελίδες

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 14ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΑΠΣ

Πραγματοποιήθηκε το 14ο Συνέδριο-Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Τιτάνια στην Αθήνα.
Στις εργασίες, παρέστησαν και χαιρέτησαν, ο Βουλευτής της Ν.Δ. και Τομεάρχης της Προστασίας του Πολίτη κ.Ν.Δένδιας, ο Βουλευτής του ΚΚΕ κ. Σκυλάκος, η εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ κ.Ν.Ντόλλα, ο εκπρόσωπος του ΣΥΝ.κ.Τριγάζης.ο Προιστάμενος του Α΄Κλάδου του Α.Π.Σ. Αρχιπύραρχος κ. Σ.Γιωργακόπουλος (εκ μέρους του κ.Αρχηγού του Π.Σ.), Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΥΠΣ κ.Γ.Πήλιουρας, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ.Χ.Φωτόπουλος, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ κ. Γ. Δριβάκος, ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΞΙΑ κ.Β.Μαστρογιάννης.
Τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Επιθεωρητής Ν. Ελλάδος Αντιστράτηγος Γ.Παπαγεωργίου και ο Διοικητής Π.Δ.Π.Υ. Αττικής Υποστράτηγος Π.Βελής.
Επίσης παρέστησαν ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας των Εθελοντών του Π.Σ. κ. Δ. Ζέρβας και ο εκπρόσωπος της ΠΟΣΠΥΔ κ.Κ. Μουστάκας.
Τις εργασίες του συνεδρίου και την καθιερωμένη πίιτα ευλόγησε ο Προιστάμενος της Εκκλησιαστικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. Αρχιμανδρίτης π.Νεκτάριος Κιούλος.
Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. παρουσιάστηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ ο οποίος και μετά από ψηφοφορία εγκρίθηκε.
Επίσης η Γ.Σ. καθόρισε ως ημερομηνία εκλογών την 6η Ιουνίου 2010 και εξέλεξε εφορευτική επιτροπή, αποτελούμενη από τους Τριπολιτσιώτη Άγγελο, Γιαννόπολο Σωκράτη , Κατσιβέλλη Αντώνιο και ως τακτικά μέλη και Φλώρο Απόστολο,Κοτρίδη Παναγιώτη και Αποστολόπουλο Νέστορα ως αναπληρωματικά μέλη
Η ομιλία του Προέδρου του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ
Ο Διοικητικός απολογισμός του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ