Σελίδες

Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ


Αρ. Πρωτ.:2317 Αθήνα:07-07-2010

Συνάδελφοι

Οι νέες ασφαλιστικές ρυθμίσεις που αιφνιδιαστικά, χωρίς καμία διαβούλευση και διάλογο, προωθούνται από την Κυβέρνηση ανατρέπουν βίαια, τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα.
Η κυβέρνηση αγνοεί προκλητικά τις ιδιαιτερότητες του λειτουργήματός μας, την επικίνδυνη και ανθυγιεινή φύση της εργασίας μας, την απλήρωτη και πολλές φορές εκβιαζόμενη υπερεργασία μας.
Η Κυβέρνηση με πρόσχημα την κρίση επιμένει στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και τη μετατροπή του σημερινού διανεμητικού συστήματος που βασίζεται στην κοινωνική αλληλεγγύη σε κεφαλαιοποιητικό και ανταποδοτικό.
Αντί να επιστρέψει τα κλεμμένα αποθεματικά στα Ταμεία, να χτυπήσει την εισφοροδιαφυγή και να διασφαλίσει νέους πόρους τα οδηγεί σε διάλυση.
Μειώνει τις συντάξεις και τις μετατρέπει σε προνοιακά επιδόματα, καταργεί τα Επικουρικά Ταμεία, αυξάνει δραματικά τα χρόνια εργασίας και τα όρια ηλικίας.
Οι επιλογές της για το Δημόσιο είναι περισσότερο επώδυνες αφού τα Ταμεία του Δημοσίου είναι ελλειμματικά (ΤΠΔΥ-ΜΤΠΥ) και εξαιτίας του παγώματος των προσλήψεων και της ρητής απαγόρευσης της ενίσχυσής τους από το κράτος θα οδηγηθούν άμεσα σε διάλυση.
Συνάδελφοι
Σας καλούμε μαζικά να συμμετάσχετε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας-πορεία, που οργανώνουν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010 στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Ωρα προσυγκέντρωσης 09.40 στην διασταύρωση Κοραή και Πανεπιστημίου

Όλοι μαζί μπορούμε να διαφυλάξουμε τα δικαιώματά μας.
Όλοι μαζί για να μην ψηφιστεί η ασφαλιστική κατεδάφιση.