Σελίδες

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Πραγματοποιήθηκε την 14η Ιουλίου 2010 μεγάλη ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ένστολων εργαζομένων στο Πυροσβεστικό Σώμα, την ΕΛ.ΑΣ. και το Λ.Σ. στο χώρο της πλατείας Συντάγματος, απέναντι από την Βουλή των Ελλήνων.
Οι εργαζόμενοι στα Σ.Α, διαδήλωσαν ενάντια στο υπό συζήτηση στη Βουλή νομοσχέδιο της ασφαλιστικής προς το χειρότερο μεταρρύθμισης, που κατεδαφίζει το υπάρχον ασφαλιστικό σύστημα, για το οποίο οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει σε χρήμα και αίμα στο ΑΚΕΡΑΙΟ.
Τα προεδρεία ΕΑΠΣ-ΠΟΕΥΠΣ στην συγκέντρωση
Το παρών του έδωσε όπως πάντα ο Αντινομάρχης Πειραιά και συνάδελφος Κ.Καρράς
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Λαφαζάνης στο μπλοκ της ΕΑΠΣ στη συγκέντρωση

Τη συγκέντρωση χαιρέτησαν οι βουλευτές της Ν.Δ κ. Μανώλης Γιάννης, του Κ.Κ.Ε κ. Καραθανασόπουλος Μίλτος, του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Λαφαζάνης Παναγιώτης, η εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ κα Ντόλλα Ελένη - Νέλη, της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Ανδρικόπουλος Μίλτος, της ΑΔΕΔΥ ο κ. Ηλιόπουλος Ηλίας και Δόλγηρας Ηλίας.
Ακολούθησαν οι ομιλίες των εκπροσώπων των Ομοσπονδιών και Ενώσεων,
της ΠΟΑΣΥ κ. Φωτόπουλος Χρήστος, της ΠΟΑΞΙΑ κ. Γεωργαντζής Δημήτριο, της ΠΟΥΠΣ κ. Πήλιουρας Γεώργιος, της ΠΟΕΠΛΣ κ. Δριβάκος Γεώργιος, της ΕΑΠΣ κ. Παντελεάκος Φίλιππος και της ΠΕΑΛΣ κ. Σαϊτάκης Δημήτριος.Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας, από όλους τους ένστολους παρευρισκόμενους, η οποία κατέληξε μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.Η εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ.Ντόλλα μαζί με την ΕΑΠΣ μπροστά από μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Αντιπροσωπεία των Ομοσπονδιών και Ενώσεων, παρέδωσε το ψήφισμα διαμαρτυρίας και τις θέσεις των εργαζομένων στον Πρόεδρο της Βουλής κ Πετσάλνικο Φίλιππο.