Σελίδες

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

Συνάντηση των Σωματείων των εργαζομένων στα Σ.Α. με Κ.Κ.Ε.Την Τετάρτη 14-07-2010 αντιπροσωπία του προεδρείου της Ε.Α.Π.Σ., μαζί με τα αντίστοιχα προεδρεία των εργαζομένων στην ΕΛ.ΑΣ. καιτο Λ.Σ. , συναντήθηκαν στη Βουλή με τους εκπροσώπους του Κ.Κ.Ε. Βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης κ.Τζέκη Άγγελο και τον κ.Καταρτζή Αχιλλέα, προκειμένου να ενημερωθούν για το υπό κατάθεση νομοσχέδιο που αφορά το ασφαλιστικό των ένστολων και την αδικία που συντελείται εις βάρος των στελεχών του Λιμενικού Σώματος.
Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν οι θέσεις μας για την ιδιαιτερότητα του λειτουργήματός μας, και αναλύθηκαν οι προτάσεις μας για την κατεδάφιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας,την αντίθεσή μας στην ασφάλιση των συναδέλφων στο ΙΚΑ και τη κατακρεούργηση των συντάξεων, που σε συνδυασμό με την εξουσιοδότηση του Υπουργού Οικονομικών να καθορίζει το ύψος των αυξήσεων, από το 2014 και μετά, θα τις καταστήσουν στην ουσία προνοιακά επιδόματα
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Κ.Κ.Ε. μας διαβεβαίωσαν ότι θα σταθούν δίπλα μας, αρωγοί στα δίκαια αιτήματά μας, υπερασπιζόμενοι την απόσυρση των αντιασφαλιστικών ρυθμίσεων, με γνώμονα την ιδιαιτερότητα του ρόλου και του επαγγέλματός μας.