Σελίδες

Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΛΕΣΜΑ

Του Επιπυραγού Αναστάσιου Μανιάτη
Μέλους του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ.-Υπεύθυνου Κινητοποιήσεων της ΕΑΠΣ

Συνάδελφοι
Η Ένωση μας, σας καλεί όλους να συμμετάσχετε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι Ομοσπονδίες και Ενώσεις του Π.Σ. της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού Σώματος την Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη και ώρα 18:00 στην Θεσσαλονίκη, για να αντισταθούμε και να διαδηλώσουμε περίτρανα ένα μεγάλο ΟΧΙ στην Κυβέρνηση του μνημονίου και την πολιτικής της, που αντί να αντιμετωπίσει την κρίση, έχει στόχο να την εκμεταλλευτεί προς χάριν των συμφερόντων της Τρόικας και των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, βάζοντας το χέρι στην τσέπη μας, περικόπτοντας μισθούς και επιδόματα, εφαρμόζοντας καινούργιο ασφαλιστικό σύστημα χωρίς διάλογο, διαλύοντας θεσμούς και κεκτημένα δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες όλων των εργαζομένων αλλά και της Ένωσης μας.
Αντισταθείτε λοιπόν, μην μένετε στο σπίτι σας άπραγοι αποδεχόμενοι την οικονομική μιζέρια ( φτώχεια ) που μας έχει επιβάλει η πολιτική του «Σοσιαλδημοκρατικού Καπιταλισμού».
Συμμετέχετε μαζί μας στις κινητοποιήσεις στον δρόμο του Αγώνα και μην αρκείστε στην σιωπή, γιατί για όλους μας έρχονται καινούργιες «μνημονιακές Πολιτικές» με νέες περικοπές σε μισθούς και επιδόματα.
Επιτέλους ξεπεράστε την απραξία
Μαζί καθημερινά πρέπει να δώσουμε τους αγώνες
Ελάτε να αγωνιστούμε για να σταματήσουν οι «μνημονιακές Πολιτικές» που θα μας φέρουν στα όρια της φτώχειας.
Μπορείτε χωρίς φόβο και σιωπή να συμμετέχετε στην κινητοποίηση της Θεσσαλονίκης.
ΟΛΟΙ
Μαζί στην συμμετοχή για
Ταξικούς Αγώνες