Σελίδες

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Π.Δ.Π.Υ.ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στις 13.30 στην αίθουσα συσκέψεων της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των Αξιωματικών μελών της ΕΑΠΣ. Το Δ.Σ. της Ένωσης ενημέρωσε τους συναδέλφους γιά τα φλέγοντσ εργασιακά ζητήματα και το αγωνστικό -διεκδικητικό πλαίσιο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ιδιάιτερο ανησυχητικό κλίμα που διαμορφώνεται κάτω από την πρωτοφανή επίθεση στο εισόδημα, καθώς και τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Λίγο νωρίτερα το Δ.Σ. της ΕΑΠΣ συναντήθηκε με τον Διοικήτη της Π.Δ.Π.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας και τον Διοικητή της Δ.Π.Υ. Θεσσαλονίκης.
Το Σαββάτο 11 Σεπτεμβρίου το πρωί, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ με τη συμμετοχή των Περιφερειακών Εκπροσώπων των Π.Δ.Π.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας,Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, των μελών της Εξ/κης Επιτροπής και του εκπροσώπου των Αξιωματικών Ε.Υ. Στη συνεδρίαση έγινε ανάλυση των εκκρεμών προβλημάτων που απασχολούν ους Αξιωματικούς αλλά και το Π.Σ. γενικότερα και αποφασίστηκαν οι δράσεις που θα ακολουθηθούν το επόμενο διάστημα.