Σελίδες

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΑΠΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ Π.Σ.


Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010, στην αίθουσα συσκέψεων του Α.Π.Σ. πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ., των Περιφερειακών Εκπροσώπων, του Εκπροσώπου των Αξ/κων Ε.Υ. και της Εξελ/κης Επιτροπής της ΕΑΠΣ.
Τα ζητήματα που απασχόλησαν ήταν η πορεία των φλέγοντων και άλυτων προβλημάτων που ταλανίζουν το Πυροσβεστικό Σώμα και ειδικότερα τους Αξιωματικούς του και το πλαίσιο δράσης της ΕΑΠΣ για το επόμενο διάστημα.
Ιδιάιτερα απασχόλησαν τα ζητήματα των αποδοχών του προσωπικού, όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά την άγρια και άδικη επίθεση που δέκτηκε το εισόδημα, αλλά εκφράστηκε και ή έντονη αγωνία για τυχόν δεύτερο κτύπημα μέσω του λεγόμενου "ενιαίου μισθολογίου" που κυοφορείται αυτό το διάστημα.
Έγινε ενημέρωση από το Προεδρείο, για την πορεία των διεκδικήσεων και τη συμμετοχή της ΕΑΠΣ στις διαβουλευσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για τα θεσμικά ζητήματα του Π.Σ.
Από την πλευρά τους οι Περιφερειακοί εκπρόσωποι μετέφεραν τα ειδικότερα προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό στις Π.Υ. της αρμοδιότητάς του.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ Π.Σ. ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ


Στα πλαίσια της μεγάλης σύσκεψης των οργάνων της ΕΑΠΣ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αρχηγό του Π.Σ. Αντιστράτηγο Στ.Στεφανίδη. Στην πολύωρη συνάντηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό και τον Πυροσβεστικό οργανισμό.
Από την πλευρά του ο κ. Αρχηγός δήλωσε την ειλικρινή διάθεσή του για την συνέχιση της επικοδομητικής συνεργασίας με την ΕΑΠΣ, γιά την προώθηση και την εξεύρεση των βέλτιστων λύσεων για τα εκκρεμή προβλήματα του Π.Σ.
Επίσης ζήτησε να μεταφερθούν στους συναδέλφους, τα θερμά του συγχαρητήρια για τον υψηλό επαγγεματισμό και την προσφορά τους, σε όλη την διάρκεια του θερινού αντιπυρικού αγώνα, βασικές συνιστώσες της αποτελεσματικής παρουσίας του Π.Σ. στη μάχη των δασικών πυρκαγιών,