Σελίδες

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΛΕΣΜΑ
Συνάδελφοι
Εδώ και αρκετούς μήνες η Τρο ι κανή αφαίμαξη της Ηθικής Αξιακής & Υλικής μας υπόστασης, μας βρήκε διαμαρτυρόμενους στους τέσσερις τοίχους των σπιτιών μας, αποκαμωμένους στην θαλπωρή του καναπέ.

Τα νέα οικονομικά αφεντικά μας, << οι επικεφαλής της Τρόικας >> επελαύνουν στην Πατρίδα μας ως αρχηγοί του κράτους μας, και συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο.

Πέρα από την εργασιακή μας οπισθοχώρηση προς τον μεσαίωνα, παρόμοια πορεία ακολουθούν και οι επαγγελματικοί μας φορείς.
Το Πυροσβεστικό Σώμα, πορεύεται στο μέλλον με τον βρόγχο της υστέρησης πόρων καιμεγάλων περικοπών σε όλους τους τομείς.

Η αποστολή μας γιά την αποτελεσματική προφύλαξη της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και της προστασίας του εθνικού φυσικού πλούτου συνθλίβεται στις μυλόπεττρες των επιταγών του μνημονίου και της κεντρικής κυβερνητικής φιλοσοφίας περί "αντιπαραγωγικότητας των υπηρεσιών ασφάλειας.

Στο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη, δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές

Μπορούμε να ανακόψουμε την λεηλασία του πενιχρού μας εισοδήματος και την ισοπέδωση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, πρέπι να διατηρήσουμε το Πυροσβεστικό Σώμα, αξιόπιστη και αποτελεσματική αιχμή του δόρατος των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας της χώρας μας.

Συνάδελφοι

Να ξεπλύνουμε το ράντισμα της αδράνειας και της απάθειας.

Συμμετέχουμε όλοι μαζί, στην Ένστολη Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν τα Σωματεία των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας
στην πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλιά Βουλή ) Σταδίου 10 στην Αθήνα στις 14/12/2010 στις 16.30

Να απαντήσουμε δυναμικά στους νέους Κατακτητές των Λαών και των μέτρων που επιβάλουν
Επίσης στις 15/12/2010 11.00 το πρωί, στην Αθήνα,το Πεδίον Άρεως, να συμμετάσχουμε στην συγκέντρωση που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ ώστε μαζί με τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να διατρανώσουμε ότι δεν θα δεχτούμε την κρίση που δημιούργησαν οι τράπεζες, να τις φορτώσουν στις πλάτες μας.

* Να απαιτήσουμε τώρα να αλλάξει η πολιτική που εξυπηρετεί τους δανειστές και το μεγάλο κεφάλαιο.

* Να απαιτήσουμε την ανατροπή του μνημονίου και των αντεργατικών πολιτικών.

* Να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην εργασία με αξιοπρεπείς αμοιβές, στην Κοινωνική Ασφάλιση, σταθερές εργασιακές σχέσεις, επαναφορά και διεύρυνση δικαιωμάτων, το δικαίωμα στη ζωή.

Συνάδελφοι

Η αποχή από τον Αγώνα είναι ψήφος ανοχής για την επέλαση των τοκογλύφων της Τρόικας με σκοπό την καταστροφή των Ελλήνων .
Με Αγώνες Κατακτούμε τα Δικαιώματα μας