Σελίδες

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Tου Αντιπυράρχου Άγγελου Τριπολιτσιώτη - νεοκλεγέντα αιρετό εκπρόσωπο των Αξιωματικών του Π.Σ. στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων , αναδεικνύοντας για πρώτη φορά έναν μεμονωμένο υποψήφιο ως αιρετό μέλος.

Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι σε μία εποχή που διεξάγεται μια ανελέητη επίθεση στα εργασιακά μας δικαιώματα για πρώτη φορά έπειτα από την 14ετή περίοδο του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Μεταθέσεων, αναδείχθηκα ως εκπρόσωπος στο συγκεκριμένο θεσμικό όργανο, παρά τις όποιες μεθοδεύσεις των αρμοδίων, δημιουργώντας τομή στην μέχρι σήμερα πορεία του θεσμού.

Η εκλογή μου είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας, πέρα και πάνω από κομματικές παρωπίδες.

Η συλλογική προσπάθεια έδειξε ότι ο σκοπός δεν είναι η αναζήτηση σταυρού αλλά η πραγματική αναζήτηση του καλύτερου για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλη από την αξιοκρατία και την δικαιοσύνη στην εφαρμογή του κανονισμού μεταθέσεων του Πυρ/κού Σώματος και η ουσιαστική στήριξη των συναδέλφων με ταυτόχρονη προσπάθεια αναβάθμισης του θεσμού.

Θα προσπαθήσω να δημιουργήσω νέα δεδομένα , με την καθιερωμένη πλέον δημόσια διαβούλευση, και με την δική μου λογοδοσία απέναντι σε όλους τους συναδέλφους .

Ενεργώντας με συνέπεια στις υποχρεώσεις μου έχω ως «αξίωμα» την αρχή της διασφάλισης δίκαιων μεταθέσεων και όχι μεταθέσεων με κριτήριο το μικροκομματικό συμφέρον .

Θα είμαι σταθερά και υπεύθυνα κοντά στους συναδέλφους με μοναδικό γνώμονα προσφοράς προς αυτούς, για την αποφυγή της επιδείνωσης της Υπηρεσιακής μας ζωής, που ούτος ή άλλος πλήττεται απ την οικονομική κρίση και την συνεχή λεηλασία του εισοδήματος μας