Σελίδες

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

Το Δ.Σ. της ΕΑΠΣ με την Πυροσβεστική Ηγεσία.

Μετά την ολοκλήρωση των κρίσεων και προαγωγών των Αξιωματικών του Π.Σ. γιά το 2011, το Δ.Σ. της ΕΑΠΣ ξεκίνησε μια σειρά επαφών και συναντήσεων με την πυροσβεστική ηγεσία.

Με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Στ.Στεφανίδη πραγματοποιήθηκε στις 26-2-2011, αρχικά μια πολύωρη συνάντηση, όπου εξετάσθηκαν όλα τα σοβαρά και εκκρεμή προβλήμτα που ταλανίζουν το πυροσβεστικό προσωπικό και το Πυροσβεστικό Σώμα. Η συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων συνεχίστηκε τρεις μέρες αργότερα, όταν ο κ.Αρχηγός και ο κ.Υπαρχηγός παραβρέθηκε στη διευρυμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. και περιφ/κων εκπροσώπων της ΕΑΠΣ.
Και στις δύο συναντήσεις εκφράστηκε κοινά, η αγωνία για το εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον που καλείται το Π.Σ. να πορευτεί, διασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητά της επέμβασής του.

Οι επαφές της ΕΑΠΣ συνεχίστηκαν με συναντησεις εργασίας με τον νέο Υπαρχηγό, Αντιστράτηγο κ.Μπονάτσο, τον νέο Γεν.Επιθεωρητή Ν.Ελλάδος Αντιστράτηγο κ.Παναγιωτόπουλο και τον νέο Διοικητή της Π.Δ.Π.Υ. Αττικής Υποστράτηγο κ. Παπαγεωργίου.