Σελίδες

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Συνάντηση των Ομοσπονδιών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς .


Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων των Ομοσπονδιών των εργαζομένων των Σ.Α. με τα Πολιτικά Κόμματα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16/6/2011 συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη και τον κ. Στέφανο Μπαγιώργο, μέλος της Ε.Ε. με κυρίαρχο ζήτημα τις τρέχουσες εξελίξεις και την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, το οποίο προκαλεί το γενικό ξεσηκωμό της κοινωνίας και οδηγεί τους ένστολους στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την προσεχή Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011.

Τονίστηκε για άλλη μια φορά ότι τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση θα οδηγήσουν το ένστολο προσωπικό στην εξαθλίωση και τα Σώματα Ασφαλείας στην πλήρη διάλυση.

Ο κ. Κουβέλης εξέφρασε τη στήριξή του στα δίκαια αιτήματά μας, τονίζοντας ότι οι ένστολοι στη δύσκολη αυτή περίοδο πρέπει να τύχουν μιας πολιτικής θαλπωρής ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στην αποστολή τους.

Επίσης αναφέρθηκε στο ιδιότυπο χρεοστάσιο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους μισθούς και τις συντάξεις στο δημόσιο. Δήλωσε ότι απαιτείται ανασύνθεση του πολιτικού συστήματος με όρους κοινωνίας μη δεχόμενος την ισοπεδωτική κριτική επί δικαίων και αδίκων και παρέθεσε τις προτάσεις του κόμματός του για την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος.