Σελίδες

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


Τους κ.κ. Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Αξιότιμοι Κύριοι βουλευτές.

Oι Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος, όπως και όλοι οι Έλληνες πολίτες αυτής της χώρας, προσδοκά από τους αντιπροσώπους του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να προασπίζουν με κάθε πρόσφορο μέσο, αφενός το συμφέρον του Ελληνικού Λαού μέσα από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, αφετέρου το μέλλον και της πατρίδας και των παιδιών του.
Σήμερα στην ψηφοφορία για το «Μεσοπρόθεσμο» το νομοθέτημα που θα φέρει άμεσα την πλήρη εξαθλίωση και απόλυτη φτώχεια, σας καλούμε να δώσετε αρνητική ψήφο, πράττοντας το καθήκον σας και αντιπροσωπεύοντας επάξια τον Ελληνικό Λαό.

Ως «μη προνομιούχοι» και «άνθρωποι του μόχθου» από τους πλέον κακοπληρωμένους ενός επαγγέλματος, επικίνδυνου και ανθυγιεινού, ως εργαζόμενοι του Πυροσβεστικού Σώματος, που θέτουμε καθημερινά, πολλές φορές και το ίδιο το κορμί μας, ασπίδα στις φωτιές που στοχεύουν την καθημερινότητα, τη ζωή των πολιτών, αλλά και τον εθνικό φυσικό πλούτο.

Αξιότιμοι Κύριοι Βουλευτές, σας καλούμε σήμερα, να γίνετε και σεις «Πυροσβέστες» να σβήσετε τη ΄΄φωτιά΄΄ του Μεσοπρόθεσμου που θα πυρπολήσει το μέλλον το δικό μας,των παιδιών μας και της χώρας μας.

Κάτω από τη στολή μας, την οποία και τιμούμε, υπάρχει ένας ενεργός και αγανακτισμένος Έλληνας Πολίτης, μην το λησμονείτε.