Σελίδες

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

ΕΝ ΜΕΣΩ ΒΙΑΣ-ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΤΥΓΝΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ

Αθήνα 30-6-2011

Η κυβέρνηση χθες έδειξε την πάγια άποψή της για την έκφραση του δημοκρατικού αισθήματος των πολιτών αυτής της χώρας.
Επιστράτευσε την πολιτική του αυταρχισμού και της πρωτοφανούς βίας για να διαλύσει τις συγκεντρώσεις των εργαζομένων και των πολιτών για να περάσει «μπαμ και κάτω» τα αντιλαϊκά μέτρα.
Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία της ΑΔΕΔΥ: «Η αστυνομία έριξε τόνους χημικών και δακρυγόνων σε βάρος των διαδηλωτών, χτύπησε με γκλόμπς εκατοντάδες διαδηλωτές, εισέβαλε στο Μετρό, σε καφενεία, καταστήματα, σε εισόδους γραφείων συνδικαλιστικών οργανώσεων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δεκάδων πολιτών. Αποκορύφωμα της βαρβαρότητας που επέδειξε ήταν η απρόκλητη επίθεση, που έγινε στην προσυγκέντρωση των συνδικάτων στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου τα ΜΑΤ και η ομάδα ΔΙΑΣ με δακρυγόνα, γκλόμπς και μηχανές διέλυσαν τη συγκέντρωση.»

Συνάδελφοι
Παρακολουθήσαμε τη μετατροπή των φρουρών της τάξης σε μηχανισμό άσκησης βίας και τρόμου, στην προσπάθεια νε εκτελεστεί απρόσκοπτα το σχέδιο για το ξεπούλημα της πατρίδας και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού.

Η αντιμετώπιση των λαϊκών κινητοποιήσεων με καταστολή και τυφλή βία,που κινείται στα όρια του "νομίμου", θυμίζει αλλοτινές μαύρες εποχές.

Δυστυχώς η ψήφιση του «μεσοπρόθεσμου» και σήμερα η ψήφιση του «εφαρμοστικού» εντείνει την σκληρή αντιλαική αδιέξοδη πολιτική που αφαιμάζει τους «μη προνομιούχους» και ευεργετεί του κερδοσκόπους των αγορών.
Τα χειρότερα είναι μπροστά μας.
Αν σήμερα δεν αγωνιστούμε, αύριο ίσως να είναι αργά.
Να συμμετάσχουμε στο νέο συλλαλητήριο που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ στις 30-6-2011 στις 7.30 μ.μ στην πλατεία Συντάγματος.
Ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και τον κυβερνητικό αυταρχισμό.
Για να έχει αύριο τούτη η χώρα. Για να εξακολουθήσουμε να έχουμε το δικαίωμα στη ζωή, την ελευθερία και τη δημοκρατία.