Σελίδες

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


H συμμετοχή των εργαζομένων στην κινητοποίηση της 15/6/2011 ήταν μεγαλειώδη.

Οι εργαζόμενοι και η ελληνική κοινωνία με τη μαζική συμμετοχή τους διατρανώσαν την απόφασή τους να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης και της Τρόικα, που για να εξυπηρετήσουν τους τραπεζίτες και τους δανειστές οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Οι προσπάθειες των Γνωστών Αγνώστων,που προσπάθησαν να περάσουν εκβιασμό, αποπροσανατολισμό με στόχο την υποταγή των εργαζομένων και της κοινωνίας στις αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές, δεν θα περάσει.


Η καταστολή με βία και δακρυγόνα δεν μπορεί και δεν πρόκειται να αναστείλει και να κάμψει την απόφαση των μισθωτών, των συνταξιούχων, των ανέργων, των νέων για συνέχεια και κλιμάκωσης της συλλογικής τους δράσης.

Η παραμονή των απεργών και των διαδηλωτών στο Σύνταγμα και μετά τη χρήση χημικών εκφράζει τη διάθεση των εργαζομένων και της κοινωνίας για συνέχιση του αγώνα ενάντια σ’ αυτή την πολιτική, ανεξάρτητα από το ποιος την ασκεί και τα μέσα που χρησιμοποιεί.

Η ΕΑΠΣ συνεχίζει τον αγώνα, καλώντας τα μέλη της να συμμετάσχουν τόσο την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011, στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος, στην συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ, όσο και την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011 στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, στην κοινή ένστολη συγκέντρωση των Σωματείων των εργαζομένων στα Σ.Α.