Σελίδες

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

ΒΑΘΙΑ Η ΟΔΥΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ

Βαθιά η οδύνη και η θλίψη των Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος της Ελλάδος, για την μεγάλη τραγωδία που έπληξε την μεγαλόνησο, μετά την καταστροφή που σημειώθηκε στη Ναυτική Βάση "Ευάγγελος Φλωράκης". Ιδιαίτερα μεγάλος ήταν ο φόρος αίματος, που πλήρωσε η Εθνική Φρουρά της Κύπρου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου με 12 νεκρά παλλικάρια - ήρωες στο βωμό του καθήκοντος.

Από τις πρώτες ώρες η Ένωσή μας επικοινώνησε με Κυπρίους συναδέλφους Αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, τον Διοικητή Π.Υ.Λάρνακος Ιζεκιήλ Παπαδόπουλο και τον Διοικητή της Π.Υ.Πάφου Μάριο Λοιζίδη, στους οποίους και εκφράστηκε η αμέριστη συμπαράστασή μας.
Σήμερα η Ένωσή μας, επικοινώνησε με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρασίας Κύπρου, Λεωνίδα Λεωνίδου όπου του εκφράστηκαν επίσημα τα συλληπητήρια της Ε.Α.Π.Σ., ενώ σχετικές επιστολές στάλθηκαν στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αρ. Πρωτ.:2477 Αθήνα:12-07-2011
Προς Πρόεδρο Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε

Θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε την βαθιά οδύνη και θλίψη μας των Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος της Ελλάδας, για τον απροσδόκητο χαμό των ηρωικών συναδέλφων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Εθνικής Φρουράς, που έδωσαν τη ζωή τους στο βωμό του καθήκοντος, στην μεγάλη καταστροφή που σημειώθηκε στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης»..
Η σκέψη των Ελλήνων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι δίπλα στους Αδελφούς Κυπρίους.


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

Αρ. Πρωτ.:2475 Αθήνα:12-07-2011


Προς Διευθυντή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Νικολάου
Κύριε Διευθυντά

Θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε την βαθιά οδύνη και την ουσιαστική συναδελφική συμπαράσταση των Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος της Ελλάδας, για τον απροσδόκητο χαμό των ηρωικών Πυροσβεστών σας, που έδωσαν τη ζωή τους στο βωμό του καθήκοντος, στην μεγάλη καταστροφή που σημειώθηκε στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης».
Σας παρακαλούμε να διαβιβάσετε τα συλλυπητήρια μας και τη θλίψη μας στους συγγενείς των ηρωικών Πυροσβεστών, αλλά και στην Πυροσβεστική Οικογένεια της Μεγαλονήσου.
Η σκέψη των αδελφών σας, Ελλήνων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι κοντά σας.