Σελίδες

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ


13-2-2012
Συνάδελφοι

Το δεύτερο "ληστρικό" μνημόνιο που επέβαλαν οι τροικανοί κατακτητές μας είναι πλέον Νόμος.
Έρχεται να περικόψει ακόμα περισσότερο τις κοινωνικές παροχές, να τσεκουρώσει ακόμα περισσότερο το φτωχοκάματό μας, να εκμηδενίσει τις συντάξεις, να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία.

Χθες, οι εργαζόμενοι, οι μη προνομιούχοι αυτής της χώρας, οι νεόφτωχοι, με πρωτοφανή μαζικότητα, αλλά ειρηνικά, εκφράσαμε την καθολική μας διαμαρτυρία για τη νέα αυτή δολοφονία της ζωής μας, την νέα κατεδάφιση της καθημερινότητάς μας, την ταφή της ελπίδας μας.

Δυστυχώς οι δυνάμεις καταστολής, από την έναρξη της διαμαρτυρίας, έριξαν αλόγιστα χημικά ώστε να εκδιώξουν τους χιλιάδες, ειρηνικά, διαμαρτυρόμενους πολίτες και να μείνουν στο "θέατρο" οι γνωστοί κουκουλοφόροι που κάψαν, ρήμαξαν την ταλαιπωρημένη πρωτεύουσα.

Δυστυχώς οι "μαέστροι" της δημόσιας τάξης, δεν κατάφεραν να διασφαλίσουν το "δημοκρατικό δικαίωμα" του ασφαλούς συνέρχεσθαι των πολιτών, δεν κατάφεραν να απομονώσουν και να συλλάβουν τους εγκληματούντες κουκουλοφόρους που κατέστρεψαν το κέντρο της πόλης.

Δυστυχώς οι "μαέστροι" της δημόσιας τάξης, επέλεξαν να ψεκάσουν αφειδώς, τους νεόφτωχους ειρηνικά διαμαρτυρόμενους Νεοέλληνες,καθώς και τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μανόλη Γλέζο.

Δυστυχώς οι "μαέστροι" της δημόσιας τάξης δεν κατάφεραν να εμποδίσουν τους "γνωστούς αγνώστους" καταστροφείς εμπρηστές που ανενόχλητοι εκτελούσαν το έργο τους, φθάνοντας στο σημείο, να επιτεθούν και στους Πυροσβέστες που έσπευδαν να περιορίσουν τις αδηφάγες φλόγες.

Το ξημέρωμα της 13ης Φεβρουαρίου βρίσκει την Ελλάδα να μετράει τις πληγές της από την ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ:
Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΘΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ 10%
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΕΡΙΚΌΠΤΟΝΤΑΙ
ΚΑΤΑΡΓΕΊΤΑΙ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 15000 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ
ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ
ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
Αυτά συντελούν τον μεγαλύτερο εμπρησμό που θα κατακάψει εκ νέου τη ζωή μας.
Και οι δράστες αυτού του νέου εγκλήματος είναι γνωστοί.

Αυτό το ΜΝΗΜΟΝΙΟ συνεχίζει ταχύτατα την φτωχοποίηση των Ελλήνων, φέρνοντας ακόμα πιο κοντά την προσωπική τους χρεοκοπία. Δεν ξέρουμε αν από σήμερα "τα ράφια" στα μαγαζιά θα είναι άδεια, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι Έλληνες θα 'έχουν άδεις τις τσέπες τους.

Συνάδελφοι

Να μην μείνουμε απαθείς θεατές. Να σηκώσουμε το ανάστημά μας. Να παλέψουμε να ανατραπεί αυτή η αδιέξοδη και εγκληματική πολιτική που καίει τη ζωή μας και υποθηκεύει τη χώρα μας.
Ο αγώνας είναι μονόδρομος