Σελίδες

Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΖΟΓΑΡΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ 5ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ

Από τότε που  οι "εξωπυροσβέστες" συγγραφείς του νομοσχεδίου των 5ετών  προετοίμαζαν την τριχοτόμηση του πυροσβεστικού προσωπικού, ως ΕΑΠΣ είχαμε στείλει τις ενστάσεις μας και την αγωνία μας προς τους εγκεφάλους του, αλλά και το σύνολο της πολιτκής και φυσικής ηγεσίας.
Δεκάδες οι επιθέσεις και η λάσπη που δεχθήκαμε, από όλες τις πλευρές των συνοδοιπόρων του  εγχειρήματος. Δυστυχώς τότε δεν ήθελαν να δούν την προχειρότητα, την εξωπυροσβεστική γραφή  και το εργασιακό αδιέξοδο που ήταν ορατά στο τέλος υλοποίησης του εγχειρήματος.
Δυστυχώς κάποιοι από τους πολιτικούς και πυροσβεστικούς διανοητές του, πλέον δεν είναι "κοντά μας" για να διαχειριστούν το δημιούργημά τους. Εμείς πάλι  θα κολυμπήσουμε στα απόνερά τους...
Παραθέτουμε απλά ένα απόσπασμα από ανάρτηση "5ετους συναδέλφου" ένα από τα πολλά που κατακλύζουν το διαδίκτυο:..
" Κυριε αρχηγε γνωριζε οτι τωρα θα ΨΑΞΟΥΝ ολους τους φακελους και απο το ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ για να απολυσουν και αυτους που εχουν σωματικη ικανοτητα 1 μετα θητειας; ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΑΡΓΧΗΓΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΤΟ 4 ΜΗΝΕΣ!!!
Κύριε αρχηγε ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΟΛΕΜΟΣ στο πυροσβεστικο σωμα και ειναι μονο η αρχη. Η φωτια αυτη δεν ΣΒΗΝΕΙ ΠΛΕΩΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Για τους 70 επιλαχοντες καλα εκαναν  οτι εκανα αλλα πλεων θα υποστουν της συνεπειες απο τους ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΣ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ,ΥΨΟΣ,ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΒΑΣΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ Π.Σ ΑΦΟΥ ΑΠΟΛΥΣΑΝ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΑΤΗΤΑ. Τωρα ποια θα ειναι η επομενη ομοδα που θα απολυσετε; Τους συναδελφους που εχουν επαγγελματικο διπλωμα μετα 6μηνου η τους συναδελφους που εχουν ηλικια ανω 35 ετων!!!
ΓΙΑΤΙ εως τωρα η ομοσπονια δεν εκανε ακομα μηνυση που δεν εχουν παρει τους συμβασιουχους; Γιατι δεν εκανε ακομα τιποτα που ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 45 ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ??????ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ."