Σελίδες

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Απαρηγόρητη η οικογένεια του 28χρονου παλικαριού που έχασε τη ζωή του στη χθεσινή πυρκαγιά της Ελευσίνας. Θρήνος στην Καρδιτσα και το Κουμαρίτσι της Λαμίας απ΄οπου κατάγεται. Τι λέει στο Newsit o Πρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Πρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννης Σταμούλης "είναι μέρα πένθους για εμάς, για όλους τους πυροσβέστες αυτης της χώρας. Θρηνούμε για άλλη μια φορά ένα παλικάρι δικό μας. Δυστυχώς ο καλός συνάδελφος θα συντροφέψει τους πολλούς συναδέλφους που έχουμε χάσει στη μάχη με τη φωτιά.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ - ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ
"Κοινωνία, κράτος και πολίτες, έχω την εντύπωση πως δεν έχουν πάρει στα σοβαρα την υπόθεση της προστασίας των δασών μας από τις φωτιές" λέει ο κύριος Σταμούλης. "Από το 1998 που θυμάμαι εγώ τον εαυτό μου στα συνδικαλιστικά όργανα του πυροσβεστιού σώματος έχουμε γίνει γραφικοί κάθε χρόνο να φωνάζουμε για τις ελλείψεις και την αβλεψία της πολιτειας να προετοιμάσει τον μηχανισμό δασοπυρόσβεσης. Το αποτέλεσμα ειναι κάθε χρόνο να θρηνούμε στάχτες στα δάση μας, συναδέλφους νεκρούς και πολίτες νεκρούς. Κάποια στιγμή αυτή η έρμη χώρα που τα τελευταία χρόνια φλέγεται από το μνημόνιο τουλάχιστον πρέπει να σταματήσει να φλέγεται από τις πυρκαγιές" είπε τέλος ο κύριος Σταμούλης.

διαβάστε περισσότερα στο  http://www.newsit.gr