Σελίδες

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

Χορήγηση εκλογικού επιδόματος στους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους.


Αρ. Πρωτ.
:
2730

Αθήνα
:
23-07 -2012

                                                               Προς: Τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και  

                                                         Προστασίας του Πολίτη

                                                                                  κ. Νικόλαο Δένδια

Κοινοποίηση: Πολιτικά Κόμματα και ΜΜΕ.

ΘΕΜΑ: Χορήγηση εκλογικού επιδόματος στους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους.

Κύριε Υπουργέ

Δυστυχώς μετά από τις συνεχείς οχλήσεις μας, και την  παρέλευση δυόμισι  (2 1/2) και πλέον μηνών, δεν έχει καταβληθεί ακόμα στο Πυροσβεστικό Προσωπικό το Εκλογικό Φιλοδώρημα των περίπου ενενήντα ( 90)ευρώ για τις εκλογές της 5ης Μαΐου του 2012.

Όπως σας έχουμε ήδη γνωρίσει με προηγούμενη επιστολή μας, στις αρχές του μήνα, σας υπενθυμίζουμε ότι το Πυροσβεστικό Προσωπικό είναι το μόνο από το προσωπικό του Υπουργείου σας, το οποίο δεν του έχει καταβληθεί το παραπάνω επίδομα.

Με ανακοινώσεις – Παρεμβάσεις μας, τόσο στην Πυροσβεστική όσο και στην απελθούσα Πολιτική Ηγεσία έχουμε επισημάνει την κατάφωρη αυτή αδικία.

Επίσης με επιστολή μας έχουμε επισημάνει την  εξαιρετικά, άδικη ολιγωρία της Πολιτείας στο θέμα αυτό και στον κ. Πρωθυπουργό από τις 1-7-2012.

Δυστυχώς όταν η Πολιτεία, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, ακόμα και στη χορήγηση «του εκλογικού φιλοδωρήματος των 90 ευρώ» επί τόσους μήνες, στον εξαθλιωμένο οικονομικά Πυροσβέστη, τότε για τα μείζονα και σημαντικά προβλήματα του  πυροσβεστικού οργανισμού και του πυροσβεστικού προσωπικού, μπορεί άραγε να ελπίζει για κάτι καλύτερο;

Κύριε Υπουργέ

Σήμερα που ο Πυροσβεστικός Υπάλληλος, δίνει τη μάχη στα πύρινα μέτωπα των πυρκαγιών σε όλη τη χώρα, με σύμμαχο τις τραγικές ελλείψεις σε μέσα και προσωπικό, υπό το βάρος της δεινής οικονομικής του κατάστασης, το μόνο που δεν επιθυμεί είναι να κάνει το ΖΗΤΙΑΝΟ για τα δικαιούμενα ψίχουλα που του οφείλει η Πολιτεία.

Η ώρα των λόγων πέρασε.

Αποκαταστήστε στο ελάχιστον την αξιοπιστία της Πολιτείας απέναντί μας.