Σελίδες

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ

Μπροστά στην λαίλαπα των καταστροφικών προθέσεων των διαχειριστών του μνημονίου απέναντί μας, μόνη λύση είναι ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ.

Σήμερα 31/8/2012  στις 11.30 το πρωί, τα προεδρεία των σωματείων Π.Σ.-ΕΛ.ΑΣ.-Λ.Σ. βρεθήκαμε στην πλατεία Συντάγματος και κατευθυνθήκαμε στην είσοδο του Υπουργείου Οικονομικών.
Μαζί μας βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και την Χρυσή Αυγή, που δηλώσαν τη συμπαραστασή  τους στον αγώνα μας για επιβίωση. Δηλώσαμε στα Μ.Μ.Ε. την απόφασή μας να παλέψουμε για να ανατρέψουμε τη νέα σφαγή στο φτωχοκάματό μας.

Στις 12.30 πορευτήκαμε προς τη Βουλή των Ελλήνων. Συγκεντρωμένοι στην είσοδο, αναμέναμε και κάναμε αισθητή την παρουσία μας, στους κ.κ. Υπουργούς που εξέρχονταν από το υπουργικό συμβούλιο που μόλις είχε τελειώσει.


Στις 13.30 οι Προέδροι των Σωματείων συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή. Ο κ.Κουβέλης  δήλωσε την πλήρη γνώση των οικτρών οιονομικών των ενστόλων και δήλωσε τη συμπαραστασή του  στο αίτημα της μη περικοπής εκ νέου του εισοδηματός τους.


Στις 14.00  έγινε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ.Μειμαράκη και τους κ.Νάκο και κ.Τραγάκη. Τους παρουσιάστηκαν εκτενώς τα προβλήματα των ενστόλων και τους ζητήθηκε η ενεργή παρέμβασή τους.

Στις 15.00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση  με τον νεοεκλεγέντα Γενικό Γραμματέα της Ν.Δ. κ Ε.Κεφαλογιάννη στα κεντρικά γραφεία τη;ς Ν.Δ. στη Συγγρού, όπου και του αναλύθηκε η δεινή θέση των ενστόλων και του ζητήθηκε η παρέμβαση του κόμματος του, γιά την απόκρουση νέων περικοπών.

Στις 16.15 πραγματοποιήθηκε η επιδιωκόμενη από μέρες συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κ,Στουρνάρα,  ο οποίος στην ολιγόλεπτη συνάντηση του έδωσε με κυνικό τρόπο το μύνημα ότι δεν  υπάρχει πιθανότητα εξαίρεσης των ενστόλων από μισθολογικές μειώσεις.

Η συνάντηση προφανώς δείχνει ότι κυβερνητικές συνιστώσες, κερδίζουν πολτικό χώρο, με δήθεν φιλικές προς εμάς δηλώσεις, την ώρα που τα εκτελεστικά όργανα του Μνημονίου, εχουν έτοιμο το πετσόκομα των αποδοχών μας.