Σελίδες

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Παραστάσεις διαμαρτυρίας των προεδρείων Ομοσπονδιών Σ.Α.

Τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών και Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας πραγματοποιήσαν την  Πέμπτη 27/9/2012 παραστάσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία των πολιτικών κομμάτων που απαρτίζουν την κυβέρνηση και στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα.
Οι σημερινές κινητοποιήσεις έγιναν προκειμένου να δηλωθεί προς κάθε κατεύθυνση η αντίθεση στα νέα επαχθή μέτρα που εξαθλιώνουν και φτωχοποιούν  τους ένστολους και ταυτόχρονα αποδυναμώνουν τους οργανισμούς τους.
Στο ψήφισμα που επιδόθηκε, κλειθήκαν τα κόμματα και η Ε.Ε. να αντιληφθούν έστω και τώρα την ιδιαιτερότητα και την επικινδυνότητα της φύσης της εργασίας των ένστολων και να μην τους αντιμετωπίζουν στο πλαίσιο των οριζοντιοποιημένων πολιτικών, ως αριθμούς.
Τέλος καταγγέλθηκε το γεγονός του εκφοβισμού μέσω πειθαρχικών διώξεων των τρόπων δράσεως και κινητοποιήσεων των ένστολων.
Αυτά τα φαινόμενα δεν ταιριάζουν στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία και έδωσε το φως του πολιτισμού στον κόσμο.
Η σημερινή ημέρα ολοκληρώθηκε με παράσταση διαμαρτυρίας των Προεδρείων των Ομοσπονδιών στον Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ  Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, όπου επέδωσαν την Εξώδικη Διαμαρτυρία μας σχετικά με την δ/γη της ΕΔΕ για την κινητοποίηση της 06/09/2012.