Σελίδες

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΓΩΝΑΣ


Με πρωτοφανή μαζικότητα και παλμό χιλιάδες ένστολοι πυροσβέστες, αστυνομικοί και λιμενικοί έδωσαν το παρών στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στην Αθήνα, στο Καλλιμάρμαρο, την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα.

 
Τη συμπαράστασή τους, έδωσαν στον Αγώνα των ενστόλων, δεκάδες βουλευτές, από το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, τη Χρυσή Αυγή και ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημ.Κυριαζίδης.
 
Εκ μέρους της ΕΑΠΣ και της ΠΟΕΥΠΣ, τον χαιερτισμό έκανε ένας μαχητής του Πυροσβεστικού
Σώματος. Όπως τον παρουσίασε ο Πρόεδρος της ΕΑΠΣ " ο Επιπυραγός Άγγελος Μπαρμπαγιάννης, ο Πυροσβέστης, που έβαλε το κορμί του  μπροστά στις φλόγες, αποτελώντας το ζωντανό παράδειγμα της επικυνδινότητας του πυροσβεστικού επαγγέλματος.
 
Ο Άγγελος Μπαρμπαγιάννης, καταχειροκροτούμενος, σε  μιά μεστή ομιλία, έδωσε το στίγμα της δεινής κατάστασης  των ενστόλων, που οι πιό φτωχοί του δημοσίου, παρέμειναν αμέτοχοι στο φαγοπότι που έφερε τη χώρα στο σημείο που βρίσκεται, επωμιζόμενοι τώρα όμως το κόστος που σδεν τους αναλογεί."..όλοι εμείς εδώ συνάδελφοι, ούτε φοροφυγάδες είμαστε, ούτε και τα λεφτά μας βγάλαμε στο εξωτερικό, γιατί λεφτά δεν είχαμε ποτέ"