Σελίδες

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

Μήνυμα συμπαράστασης στους συναδέλφους του ΣΥΣΜΕΔΑθήνα 31 Ιανουαρίου 2013
Αρ. Πρωτ.: 303/2/18
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Η κλήση σε απολογία του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων, προκαλεί σε όλους μας έντονη ανησυχία, καθόσον η ενέργεια για την οποία εγκαλούνται οι συνάδελφοί μας, εντάσσεται στις αρμοδιότητές τους ως νόμιμα εκλεγμένων εκπροσώπων των μελών του.
  Επειδή ήδη και το δικό μας συνδικαλιστικό κίνημα υφίσταται ανάλογες πειθαρχικές διώξεις για αμιγώς συνδικαλιστικές δραστηριότητες των στελεχών του, εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας, καλώντας την Κυβέρνηση να προστατέψει το συνδικαλιστικό θεσμό, καθιστώντας σαφές προς τη Διοίκηση ότι πρέπει να διασφαλίζει αντί να διώκει τη συνδικαλιστική λειτουργία.
  Το αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και έκφρασης είναι αδιανόητο να τίθεται σε αμφισβήτηση στον 21ο αιώνα και μάλιστα τη στιγμή που «βαλλόμεθα πανταχόθεν» και η διοίκηση αδυνατεί να προστατέψει τα θεσμικά, οικονομικά και υπηρεσιακά προαπαιτούμενα, που είναι απολύτως αναγκαία για την επιβίωση των ενστόλων και την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών.


 
 ypografes_omospondion4ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΑΠΣ

Αρ. Πρωτ.
:
2910
 
Αθήνα
:
31-01-2013
 

Προς : Μέλη ΕΑΠΣ

                                                                                    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

1. Σας  γνωρίζουμε ότι στις 21/2/2013, ημέρα Πέμπτη  και ώρα 18:00  στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Ilisia Hotel - Athens Best Western.


στην Αθήνα  θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας.

2. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα ακόλουθα:

α. Σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης.

β. Διοικητικός Απολογισμός Δ.Σ.

γ. Οικονομικός Απολογισμός.

δ .Αναβάθμιση Πυροσβεστικού Σώματος (νομοθετική πρόταση).

ε. Καταστατική Γενική Συνέλευση.

3. Σε περίπτωση μη απαρτίας , η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  28 Φεβρουαρίου  2013, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος και με τα ίδια θέματα συζήτησης.

 


                                      Με τιμή για το Δ.Σ.