Σελίδες

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Xαιρετισμός του Γ.Γ της Ένωσης Αξιωματικών του Π.Σ Τάσου Μανιάτη στην συγκέντρωση των Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σ.Α με την συμμετοχή και των εν ενεργεία στελεχών τους, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013


Αγαπητοί Συνάδελφοι
Η Ένωση Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος στέλνει μήνυμα ενότητας στον αγώνα των απόστρατων και εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ενάντια στους διαχειριστές της κρίσης και των μνημονίων.
Οι ένστολοι δεν ξεχνούν:
 Τις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις των κομμάτων πού κυβερνούν, ότι δεν θα κάνουν περικοπές στα ειδικά Μισθολόγια των Ένστολων για να υφαρπάξουν την Ψήφο τους.
Τον εμπαιγμό της Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, πού ενώ ο Υπουργός Οικονομικών ανακοίνωνε  στους εκπροσώπους των συνδικαλιστών των Σ.Α τις περικοπές για το 2013 και το 2014, αυτοί μας καθησύχαζαν περί του αντιθέτου.
 Ότι οι συγκυβερνώντες  δημιούργησαν τα εκατομμύρια ανέργους πού ο καθένας πλέον έχει και στη οικογένειά του.
Τους ηθικούς αυτουργούς της εξαθλίωσης των πολιτών,
και τέλος δεν κατανοούμε την προδοσία της πατρίδας μας με το ξεπούλημα της Δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
Συνάδελφοι απόστρατοι όλο το προηγούμενο διάστημα  επιδείξατε  ανοχή και απάθεια, κάνοντας αγώνα του καναπέ και με τις λάθος επιλογές επιτρέψατε να μας καταστρέψουν.


Συνάδελφοι: Όλοι ενωμένοι στον αγώνα να σταματήσουμε τον κατήφορο. Όλοι στον αγώνα για να τιμωρήσουμε τους δημίους μας. Όλοι στον αγώνα να ανατρέψουμε την Συγκυβέρνηση της κλεψιάς,  της ανηθικότητας και του ξεπουλήματος των πάντων.  Οι συγκυβερνήτες επιθυμούν λαό χωρίς μέλλον και μέλλον χωρίς λαό. Θα το επιτρέψετε?? ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.