Σελίδες

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Να προστατέψουμε την δημοκρατία και τον ανθρωπισμό στην πατρίδα μαςΑθήνα 19 /9/2013

Tην ώρα που ο λαός μας στενάζει από τη βαρβαρότητα των μνημονιακών κατακτητών της  χώρας, την ώρα που  οι άνεργοι, οι απολυμένοι, οι εξαθλιωμένοι, συμπολίτες τους δρουν το δικό τους ατομικό μα και συνάμα συλλογικό δράμα, δολοφονικές πράξεις όπως του παλικαριού στο  Κερατσίνι  πλήττουν ακόμα περισσότερο την ταλαιπωρημένη πατρίδα μας.

Η δολοφονία του ρίχνει το φύλλο συκής από το χώρο  εκείνο  που με προσχήματα προσπαθεί  να κρύψει  το αποκρουστικό ολοκληρωτικό πρόσωπό του.
Όταν αναγορεύεται κάποιος σε τιμωρό  η εκκαθαριστή αλλοδαπών  μεταναστών, η διαδικασία δεν έχει τέλος. Μετά θα έρθει η σειρά των αντιφρονούντων τους, των μη συμπαθούντων, αυτών που τους στραβοκοιτούν και ουκ έστι τέλος. 

Οι ώρες είναι κρίσιμες.

Εμείς οι Πυροσβέστες που δίνουμε καθημερινά τον αγώνα, για την διάσωση της ανθρώπινης ζωής και της εναπομείνασας περιουσίας του φτωχού ελληνικού λαού, καταδικάζουμε τη  δολοφονία του παλικαριού.
Καλούμε το εργατικό κίνημα της πατρίδας μας, να  αφυπνιστεί, να περιφρουρήσει τη δημοκρατία μας, να απομονώσει   τα  ακραία στοιχεία και να τα ρίξει στον καιάδα της πολιτικής λήθης.

Αυτή η χώρα γέννησε τη δημοκρατία και τον ανθρωπισμό, είμαστε υποχρεωμένοι να  τα προστατέψουμε