Σελίδες

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

Να σβήσουμε την πυρκαγιά που καίει τη ζωή μας. Να διώξουμε τους εμπρηστές του μέλλοντός μας.Α.Π. 3050/4-9-2012

Συνάδελφοι

Τρία χρόνια «αδιέξοδης μνημονιακής πολιτικής»  στην πατρίδα μας,  συσσώρευσαν  δεινά και ανείπωτη δυστυχία  στους πολίτες της.
Τρία χρόνια αδιέξοδης πολιτικής που αφανίζει τη ζωή των μη προνομιούχων αυτής της χώρας, ξεπουλά την «εθνική περιουσία», υποθηκεύει το  μέλλον των  επόμενων γενιών.
Φόροι, χαράτσια, απολύσεις, ανεργία, περικοπές κοινωνικών αγαθών, βαθιά ύφεση, είναι τα συστατικά της πολιτικής που εφαρμόζουν  οι ντόπιοι διαχειριστές της κρίσης, που ταυτόχρονα είναι και οι δημιουργοί της.
Κρίση που χρωματίζεται καθημερινά από το αίμα των  απελπισμένων αυτόχειρων, το δάκρυ και τον πόνο των  ανέργων, των απολυμένων, των αποκλεισμένων από  την κατανομή του εθνικού πλούτου.
Κρίση που  κάνει τους  φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους. Κρίση που είναι ο παράδεισος  για τους αγύρτες-κερδοσκόπους των αγορών, τους διεθνείς τοκογλύφους, τους μερκελιστές  ευροκαθοδηγητές.
Κρίση που τη βιώνουμε  βαθύτερα εμείς οι Πυροσβέστες, οι παρίες του δημοσίου τομέα.
Από τους χαμηλότερα αμειβόμενους σε σχέση με την παρεχόμενη εργασία,  του Δημοσίου προ της κρίσεως,  τοποθετηθήκαμε στην μνημονιακή προκρούστεια κλίνη και περικόπηκε άγρια το φτωχοκάματό μας.
Και όλα αυτά  στην υπηρεσία μιας πολιτικής που δήθεν θα ήταν η σωτηρία για τον τόπο. Σε μια πολιτική που θα οδηγούσε με ασφάλεια τη χώρα έξω από την  «κρίση».
Δυστυχώς η συνταγή ήταν λανθασμένη από την αρχή. Τα αλλεπάλληλα  μνημόνια αποδείχτηκαν αποτυχημένα, καθώς ουδεμία προοπτική ανάπτυξης αχνοφαίνεται.
Το μόνο που φαίνεται είναι η ραγδαία επιδείνωση της ζωής μας, η  στόχευση της απόλυτης φτωχοποίησης, η υποθήκευση της  πατρίδας μας, αλλά το χειρότερο της ίδιας της ζωή μας.
Η λύση είναι στα χέρια μας.  Ο πανίσχυρος και κυρίαρχος λαός της περήφανης πατρίδας μας,  μπορεί αν σηκωθεί να  ανατρέψει τα σχέδια των κερδοσκόπων και σταυρωτήδων του.
Ας  δώσουμε ένα μήνυμα στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 6/9/2013 στις 17.00 στο Λευκό Πύργο.
Σε  μια συγκέντρωση  - προσκλητήριο για το ένστολο προσωπικό της πατρίδας μας.
Να σβήσουμε την πυρκαγιά που καίει τη ζωή μας. Να διώξουμε τους εμπρηστές του μέλλοντός μας.