Σελίδες

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Αλλαγή ηγεσίας στο Πυροσβεστικό Σώμα

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ με το νέο Αρχηγό του Π.Σ. Αντιστράτηγο Β.Παπαγεωργίου και τον νέο Γεν.Επιθεωρητή Π.Υ.Νοτ.Ελλάδος Αντιστράτηγο Χ.Αφάλη
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28-11-2013 η τελετή παράδοσης - παραλαβής αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος. Στην  τελετή παρέστη αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ.
Παράλληλα με επιστολή της ΕΑΠΣ προς τον νέο Αρχηγό του Π.Σ. διατυπώθηκαν ευχές με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, ζητήθηκε συνάντηση ενώ του επισημάνθηκε ότι:

"Η στιγμή που αναλαμβάνεται τα νέα σας υψηλά  καθήκοντά, συμπίπτει   με την ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή, όπου το  Πυροσβεστικό Σώμα ταλανίζεται από τα μεγάλα και χρόνια προβλήματα, όπως η βαθιά οικονομική ύφεση, η φτώχεια του προσωπικού, η τριχοτόμηση, η ένδεια σε πιστώσεις, οι θεσμικές αγκυλώσεις και το αναχρονιστικό του θεσμικού πλαισίου. Προσβλέπουμε στα πλαίσια των σαφώς διακριτών θεσμικών μας ρόλων, ηγεσίας και σωματείου,  στην βέλτιστη συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων τόσο του Πυροσβεστικού Σώματος, όσο και του πυροσβεστικού προσωπικού, στο επίπεδο της διοικητικής σας δυνατότητας."
Αντίστοιχες συγχαρητήριες επιστολές απεστάλησαν στον νέο Υπαρχηγό, Αντιστράτηγο Δημ.Καβέτσο, στον Γεν.Επιθεωρητή Π.Υ. Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Χ.Αφάλη και στον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Α.Π.Σ., Υποστράτηγο Στ.Σπανέα