Σελίδες

Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΟΕΥΠΣ
Αθήνα 3-9-2014 Α.Π.3345   


Προς ΠΟΕΥΠΣ
 
ΘΕΜΑ: Υποβολή παραίτησης των εκπροσώπων της ΕΑΠΣ από το Δ.Σ. του ΤΕΑΠΑΣΑΣυνάδελφοιΣας υποβάλλουμε την επιστολή παραίτησης του τακτικού και αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ. του ΤΕΑΠΑΣΑ , εκπροσώπων της ΕΑΠΣ, Ιωάννη Σταμούλη και Φίλιππου Παντελεάκου.


Η παραίτησή  είναι η έκφραση της  κοινής πιστεύουμε διαμαρτυρίας του πυροσβεστικού προσωπικού, που βλέπει το επικουρικό του και προνοιακό του ταμείο, μετά από δεκαετίες εύρυθμης λειτουργίας, χωρίς  κοινωνικό πόρο, βασιζόμενο μόνο στην εισφορά – υστέρημα των Πυροσβεστών να κατεδαφίζονται από την τελευταία νομοθετική ρύθμιση του Ν.4281/2014.

Συνάδελφοι

Όπως από κοινού έχουμε διαμορφώσει μέχρις στιγμής το διεκδικητικό μας πλαίσιο, οφείλουμε να κλιμακώσουμε τις δράσεις μας, υπό  το βάρος της ιστορικής ευθύνης να παραδώσουμε τα ταμεία μας στην επόμενη «πυροσβεστική γενιά».


Δεν μπορούμε να συναινέσουμε  στο έγκλημα. Η μόνη λύση είναι να επιμείνουμε από κοινού στην διάσωση των ταμείων μας, προωθώντας  ως μόνη λύση, την πρόταση  που είχε καταλήξει το τελευταίο Συμβούλιο Επιτελικού Σχεδιασμού  του Πυροσβεστικού Σώματος για  αυτόνομο και ενιαίο πυροσβεστικό ταμείο υπό την εποπτεία του Υπουργείου μας.

Σας καλούμε, άμεσα,  σε κοινή συνεδρίαση των Δ.Σ. προκειμένου να  συντονίσουμε την δράση μας.

Για να διασώσουμε την επικουρική και προνοιακή ασφάλιση των συναδέλφων.