Σελίδες

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

Εγκαίνια του πληροφοριακού κέντρου του Πυροσβεστικού Σώματος στην ΔΕΘ

Το Σαββάτο 5/9/2015 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πληροφοριακού κέντρου του Πυροσβεστικού Σώματος στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ.
Αντιπροσωπεία της ΕΑΠΣ, από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γιάννη Σταμούλη, τον Γεν. Γραμματέα Τάσο Μανιάτη, το μέλος του Δ.Σ. Σιμιτσή Δημήτριο και τον Περιφερειακό εκπρόσωπο Κεν.Μακεδονίας Χ.Παπαδόπουλο, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στα περιθώρια της, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για τα τρέχοντα και φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν το Π.Σ. με τον νέο Αν.Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ.Μακρυδημήτρη, τον Γενικό Γραμματέα, κ.Αναγνωστάκη, την Βουλευτή κ.Σ.Ξουλίδου και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο κ.Β.Παπαγεωργίου.
Στην συνέχεια η αντιπροσωπεία της ΕΑΠΣ επισκέφθηκε το πληροφοριακό κέντρο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τα στελέχη της.

Την Κυριακή 6/9/2015, το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ Τάσος Μανιάτης παραβρέθηκε στην επίσκεψη του τ.πρωθυπουργού και Προέδρου του Σύριζα Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο είχε μικρή συνομιλία