Σελίδες

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Ο χαιρετισμός της ΕΑΠΣ στο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ


 Στο τακτικό συνέδριο της ΠΟΑΣΥ στο Καρπενήσι, την ΕΑΠΣ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ Γιάννης Σταμούλης, ο οποίος στην ομιλία του, μεταξύ των άλλων επεσήμανε ότι η μόνη ουσιαστική προοπτική και ελπίδα των ένστολων εργαζομένων είναι η  αγωνιστική στάση τους, μέσα από το συνδικαλιστικό τους κίνημα σε αλληλεγγύη και συστράτευση με τους αγώνες της ευρύτερης εργατικής τάξης.
 Προς τον παριστάμενο Αν.Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, απεύθυνε το ερώτημα γιατί η πολιτεία δεν κάνει το δικό της καθήκον, να θωρακίσει τους ενστόλους, με κανόνες υγείας και ασφάλειας, γιατί δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις του ΣτΕ για τα μισθολογικά τους, γιατί δεν τηρεί την υποχρέωση της να  προστατεύει τον ένστολο, όπως κάνει και ο ίδιος καθημερινά εκτελώντας το καθήκον του τηρώντας τον όρκο του να εκτελεί τα καθήκοντά του με αποτελεσματικότητα παρά τα δυσβάστακτα προβλήματά των επαγγελματικών  φορέων.
Τέλος τόνισε ότι οι ένστολοι για να δουν και άλλες άσπρες μέρες, πέρα των χιονισμένων, πρέπει να ακολουθήσουν το δρόμο του αγώνα, όπως καλά τον ξέρουν, με υπευθυνότητα και μαχητικότητα.