Σελίδες

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΝΕΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΚΙΔΥΝΟΥ (που χορηγείται μόνο στις ΕΜΑΚ) ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

Συνάδελφοι

Από το 2008 ξκινήσαμε την διεκδίκηση της καταβολής, μέσω της δικαστικής οδού, του ειδικού επιδόματος κινδύνου που χορηγείται μόνο στις Ε.Μ.Α.Κ. για το σύνολο του πυροσβεστικού προσωπικού.

Από το δικηγορικό γραφείο της Σπυριδούλας Κακλαμάνη, που είχε αναλάβει εκ μέρους της Ένωσής μας, την προσφυγή, ενημερωθήκαμε ότι οι πρώτες προσφυγές θα εκδικαστούν στις 9-2-2017.
Επίσης μας ενημέρωσε ότι απαιτείται η συμπλήρωση από όλους τους συναδέλφους που που προσέφυγαν τότε, μια νέας εξουσιοδότησης, προς το δικηγορικό γραφείο, υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής. (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ.)
Επισημαίνουμε ότι στην περίπτωση που η θεώρηση γίνεται στην Υπηρεσία μας, ο θεωρών την υπογραφή  θα πρέπει να είναι διαφορετικός από τον υπογράφοντα.
Η εξουσιοδότηση, άμεσα θα πρέπει να αποσταλεί, στο δικηγορικό γρφείο της Σπυριδούλα Κακλαμάνη, Λ. Αλεξάνδρας, αρ. 53, Αθήνα Τ.Κ. 11473, το αργότερο μέχρι 3-2-2017.
Ta ονοματεπώνυμα των συναδέλφων που περιλαμβάνονται στην προσφυγή που θα εκδικαστεί την 9-2-2017 έχουν αποσταλεί με το υπ.αριθ. 4151/16-1-2017 έγγραφό μας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών σε όλη τη χώρα. 
                                                                          
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ