Σελίδες

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου "ασύμμετρες πυρκαγιές 2007"


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση με την αιγίδα της ΕΑΠΣ για την παρουσίαση του βιβλίου των Προέδρου και Επιτίμου Προέδρου της ΕΑΠΣ  Γιάννη Σταμούλη και Νίκου Διαμαντή.
Την παρουσίαση συντόνισε  ο δημοσιογράφος Γεώργιος Καραιβάζ, ενώ για το βιβλίο μίλησαν ο καθηγητής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και πρώην Υπουργός Θοδωρής Ρουσόπουλος και το στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών για θέματα Τρομοκρατίας κ. Νίκος Γιαννόπουλος.

Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους,ο πρώην Πρωθυπουργού κ. Κώστας Καραμανλής, ο Αντιπροέδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνης Γεωργιάδης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συντονιστής για τα ζητήματα δημόσιας τάξης, κ.Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο τ.Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βύρωνας Πολύδωρας, ο τ.Υπουργός κ.Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο τ. Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Π.Γεωργιάδης, ο τ. Γενικός Γραμματέας κ.Τ.Μαυρόπουλος, η εντεταλμένη πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Αττικής κ.Ι.Τσούπρα, η αντιδήμαρχος Καλλιθέας, κ.Α. Πάσχου, εκπρόσωποι  κομμάτων, ο  Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ.Γερακαράκος, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ κ. Κατσιαμάγκας, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΥΠΣ κ. Σταθόπουλος, ο Γραμματέας της ΠΕΕΠΣ κ.Ζέρβας, ο Πρόεδρος και Γραμματέας της ΕΑΑΠΣ κ.κ. Χρυσανθακόπουλος και Βελής, ο  έγκριτος νομικός  κ. Αλέξης Μητρόπουλος.