Σελίδες

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΝΕΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΚΙΔΥΝΟΥ (που χορηγείται μόνο στις ΕΜΑΚ) ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
3η ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗ

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΝΕΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΚΙΔΥΝΟΥ (που χορηγείται μόνο στις ΕΜΑΚ) ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣυνάδελφοι


Από το 2008 ξεκινήσαμε την διεκδίκηση της καταβολής, μέσω της δικαστικής οδού, του ειδικού επιδόματος κινδύνου που χορηγείται μόνο στις Ε.Μ.Α.Κ. για το σύνολο του πυροσβεστικού προσωπικού.

Από το δικηγορικό γραφείο της Σπυριδούλας Κακλαμάνη, που είχε αναλάβει εκ μέρους της Ένωσής μας, την προσφυγή, ενημερωθήκαμε ότι η τρίτη ομάδα προσφυγών εκδικάστηκε στις 26/4/2017.

Επίσης μας ενημέρωσε ότι απαιτείται η συμπλήρωση από όλους τους συναδέλφους που προσέφυγαν τότε, μια νέας εξουσιοδότησης, προς το δικηγορικό γραφείο, υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής. (ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ).

Επισημαίνουμε ότι η ημερομηνία βεβαίωσης του γνησίου της υπογραφής που πρέπει να έχουν οι εξουσιοδοτήσεις θα πρέπει να είναι έως την 26-4-2017 και όχι μεταγενέστερα.

Στην περίπτωση που η θεώρηση γίνεται στην Υπηρεσία μας, ο θεωρών την υπογραφή θα πρέπει να είναι διαφορετικός από τον υπογράφοντα.

Η εξουσιοδότηση, άμεσα θα πρέπει να αποσταλεί, στο δικηγορικό γραφείο της Σπυριδούλα Κακλαμάνη, Λ. Αλεξάνδρας, αρ. 53, Αθήνα Τ.Κ. 11473, το αργότερο μέχρι 16-5-2017.(σε περίπτωση μη αποστολής της εξουσιοδότησης, ενδέχεται να του επιβληθεί δικαστική δαπάνη.)

 

Τα ονοματεπώνυμα των συναδέλφων που περιλαμβάνονται στην προσφυγή που θα εκδικαστεί την 27-03-2017 έχουν αποσταλεί με το υπ. αριθ. 4255/08-05-2017 έγγραφό μας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών σε όλη τη χώρα